Ένα μήνα μετά το «τσιμπούσι» στο Δημαρχείο: Η Βάκα ζητάει από τους πολίτες να τηρήσουν τα αυστηρά μέτρα, αλλά όπως λέει και ο λαός «στο σπίτι της κρεμασμένης δεν μιλάνε για σχοινί» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ένα μήνα μετά το «τσιμπούσι» στο Δημαρχείο: Η Βάκα ζητάει από τους πολίτες να τηρήσουν τα αυστηρά μέτρα, αλλά όπως λέει και ο λαός «στο σπίτι της κρεμασμένης δεν μιλάνε για σχοινί»

Τώρα είναι πια αργά για δάκρυα... Έλενα

Ένα μήνα ακριβώς από το εορταστικό «τσιμπούσι» (προπαραμονή Πρωτοχρονιάς) που διοργάνωσε με την παρέα της στο Δημαρχείο Χαλκίδας, το οποίο έχει μετατραπεί σε τσιφλίκι της Δημάρχου, όπου όπως θυμάστε έδιωξαν τον δημοσιογράφο του EviaZoom.gr μόλις τους έπιασε στα πράσα και δεν άνοιγαν για ώρα την κεντρική πόρτα ούτε στους αστυνομικούς μέχρι να μιλήσει με κάποιον στο κινητό ο ένας εκ των αστυνομικών, χωρίς να αφήσουν τον δημοσιογράφο να περάσει μέσα λες και ήταν το σπίτι τους, ώστε να μην δει ο κόσμος τι ακριβώς έκαναν εκεί μέσα, η Έλενα Βάκα άρχισε να δίνει συμβουλές στους πολίτες να τηρούν τα αυστηρά μέτρα, αν και τώρα είναι λίγο αργά μιας και ο Δήμος Χαλκιδέων βρίσκεται στο επίπεδο «κόκκινο».

Όπως λέει και ο λαός, «στο σπίτι της κρεμασμένης δεν μιλάνε για σχοινί», καθώς σωστά μεν η Δήμαρχος λέει στους δημότες να κάνουν τα αυτονόητα, αλλά την ώρα που τα έλεγε έπρεπε να έχει και έναν καθρέπτη μπροστά της και να απευθύνεται και στον εαυτό της, εκτός αν νομίζει ότι έχει να κάνει με ηλίθιους και χαζούς δημότες.

Επίσης «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια» και επαναλαμβάνουμε για ακόμη μία φορά προς τον κ. Μητσοτάκη, πως είναι δυνατόν η γυναίκα αυτή, που τυγχάνει και κολλητή του υπόδικου Κώστα Μαρκόπουλου, να μην έχει διαγραφεί από τη ΝΔ μετά από όλα αυτά που έχει κάνει..., όπως να μοιράζει χιλιάδες ευρώ σε φίλους της και στη φιλενάδα της που διατηρεί blog για να την κολακεύει συνεχώς.

Διαβάστε τώρα την νέα ανακοίνωση της Έλενας Βάκα και όποιος μπορεί ας συγκρατήσει τα γέλια του μέχρι το τέλος:

«Νέα έκκληση της Δημάρχου Χαλκιδέων για την αυστηρή τήρηση των μέτρων.

Έκκληση για αυστηρή τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού, απευθύνει για ακόμα μια φορά η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

“ Η αυξητική τάση των κρουσμάτων στον Δήμο μας συνεχίζεται. Εφιστώ την προσοχή και σας παρακαλώ, για ακόμα μια φορά, να τηρούμε αυστηρά τα μέτρα, προκειμένου να προστατέψουμε εμάς, τους δικούς μας ανθρώπους και τη δημόσια υγεία.

Βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο και πρέπει να προσπαθήσουμε παραπάνω, ώστε να τα καταφέρουμε και να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού.

Οφείλουμε να κυκλοφορούμε μόνο όταν είναι ανάγκη, να φοράμε σωστά τη μάσκα, να αποφεύγουμε τον συνωστισμό και να τηρούμε τις απαραίτητες αποστάσεις».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Χαλκίδα: Η Βάκα έκανε εορταστικό «τσιμπούσι» στο δημαρχείο - Έδιωξαν τον δημοσιογράφο του EviaZoom.gr που τους έπιασε στα «πράσα» - Κλήθηκε η αστυνομία και αφού τους άνοιξαν μετά από ώρα δήλωσαν ψευδώς ότι έκαναν «συμβούλιο» και αυτοί τους πίστεψαν και έφυγαν! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μέχρι και σε κανάλι της Φινλανδίας μεταδόθηκε η αποκάλυψη του EviaZoom.gr με το εορταστικό «τσιμπούσι» στο Δημαρχείο Χαλκίδας - Τα σχόλια του παρουσιαστή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η υποκρισία στο μεγαλείο της: Όταν η κολλητή του υπόδικου Μαρκόπουλου, Έλενα Βάκα μας έλεγε να μείνουμε σπίτια μας και να μην βγαίνουμε έξω... (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA