Δικαστήρια Χαλκίδας: Αφέθηκε ελεύθερος ο 30χρονος Αλβανός που κακοποίησε τη γάτα στην Αιδηψό - Παραπέμφθηκε για πλημμέλημα τελικά από τον Εισαγγελέα και όχι για κακούργημα - Αποκλειστικά πλάνα και δηλώσεις (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δικαστήρια Χαλκίδας: Αφέθηκε ελεύθερος ο 30χρονος Αλβανός που κακοποίησε τη γάτα στην Αιδηψό - Παραπέμφθηκε για πλημμέλημα τελικά από τον Εισαγγελέα και όχι για κακούργημα - Αποκλειστικά πλάνα και δηλώσεις (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στα Δικαστήρια Χαλκίδας μεταφέρθηκε την Τρίτη (03-05-2022) ο 30χρονος Αλβανός που κακοποίησε τη γάτα στην ταβέρνα της Αιδηψού προκαλώντας σάλο στο πανελλήνιο με την αποτρόπαια πράξη του...

Ο 30χρονος Αλβανός, που διαμένει μόνιμα στην περιοχή Άνοιξη Αττικής, παραπέμφθηκε τελικά για πλημμέλημα και όχι για κακούργημα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας και μετά την απολογία του στον Αντεισαγγελέα Υπηρεσίας Πρωτοδικών Χαλκίδας δεν οδηγήθηκε στον Ανακριτή καθώς ο Αντεισαγγελέας τον παρέπεμψε για πλημμέλημα, όπως προαναφέραμε, προς έκπληξη πολλών.

Ακολούθως ο 30χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας για να δικαστεί όπου ο δικηγόρος του 30χρονου, Ιάσων Οικονόμου, ζήτησε αναβολή και να αρθεί επίσης η κράτηση του πελάτη του με τα δύο αιτήματα του να γίνονται δεκτά και από την Εισαγγελέα της Έδρας αλλά και από τους τρεις Δικαστές του Πρωτοδικείου Χαλκίδας.

Σημειώνεται ότι δήλωση υποστήριξη της κατηγορίας δεν υπήρχε όπως κανένας μάρτυρας κατηγορίας δεν έδωσε το παρών. Η Έδρα ανέβαλε την δίκη και την όρισε ξανά για την Παρασκευή (06-05-2022) στις 12:30 το μεσημέρι.

Επισημαίνεται επίσης ότι ο 30χρονος Αλβανός είχε στο πλευρό του δύο μάρτυρες υπεράσπισης, ο ένας εξ αυτών ήταν ο άνθρωπος που ανέβαζε τα υβριστικά βίντεο στο instagram, ο οποίος είχε ανεβάσει και το βίντεο με την κακοποίηση στη γάτα, την οποία δελέασε με ψάρι ο 30χρονος Αλβανός και στη συνέχεια την κλώτσησε και την έριξε από μεγάλο ύψος στη θάλασσα, με τις μαρτυρίες να αναφέρουν ότι στο σημείο λόγω της παλίρροιας η στάθμη του νερού ανεβοκατεβαίνει και μπορούσε η γάτα να είχε πνιγεί.

Ο 30χρονος και οι μάρτυρες του υποστηρίζουν ότι η γάτα που κλώτσησε ο δράστης έπεσε εκείνη την ώρα στα χαλίκια. Κατά την έξοδο τους από τα Δικαστήρια Χαλκίδας, ως ελεύθερος πλέον, ο 30χρονος Αλβανός ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του στις κάμερες, ενώ δηλώσεις έκανε και ο συνήγορος του, Ιάσων Οικονόμου.

Τέλος σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 30χρονος Αλβανός έγινε γνωστό ότι δίνει παρών κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα καθώς το 2017 είχε συλληφθεί για εμπόριο ναρκωτικών (σ.σ. είχε κατηγορηθεί ότι είχε πιαστεί με 87 κιλά χασίς) και είχε προφυλακιστεί, πλην όμως μετά το πέρας του 18μηνου, καθώς δεν έγινε η δίκη, αφέθηκε ελεύθερος.

Δείτε τι κατέγραψαν η κάμερα του EviaZoom.gr και ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης από τα Δικαστήρια Χαλκίδας.

ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λουτρά Αιδηψού: Δελέασε γατάκι σε ταβέρνα με φαγητό και το κλώτσησε στη θάλασσα - Παραδόθηκε και συνελήφθη ο 30χρονος Αλβανός μετά από την δημόσια παρέμβαση του Θεοδωρικάκου - Ζητάει και τα «ρέστα» ο κολλητός του 30χρονου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κακοποίηση γάτας στην Αιδηψό: «Όλο το σκηνικό έγινε πίσω από την πλάτη μου χωρίς να πάρω χαμπάρι...», λέει η Ελληνίδα αθλήτρια καράτε που ακούγεται να χασκογελάει την ώρα του άθλιου περιστατικού (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA