Χαλκίδα: Νέο τροχαίο στην Αγγελή Γοβιού! Αυτοκίνητο έπεσε στη διαχωριστική νησίδα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Νέο τροχαίο στην Αγγελή Γοβιού! Αυτοκίνητο έπεσε στη διαχωριστική νησίδα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο τροχαίο στην Αγγελή Γοβιού...

Ήταν την Πέμπτη (28-07-2016), όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα να καταλήξει στη νησίδα της παραλιακής οδού που κατασκευάστηκε πρόσφατα στη μέση του δρόμου.

Από τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ στο σημείο έσπευσε η Τροχαία Χαλκίδας που διερευνά τα αίτια του τροχαίου.
Στο ίδιο σημείο έχουν σημειωθεί δεκάδες ατυχήματα. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τι είχε καταγγείλει πριν λίγους μήνες στο EviaZoom.gr, ο καταστηματάρχης της περιοχής, Γ. Βαβουλιώτης:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Αποκάλυψη: Στον "αέρα" τα έργα του Δήμου Χαλκιδέων - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έγιναν χωρίς απόφαση δημοτικού συμβουλίου! (ΦΩΤΟ)
 
Χαλκίδα: Μεθυσμένη οδηγός «έσπειρε» τον τρόμο στην Αγγελή Γοβιού - Χαστούκισε αστυνομικό της Τροχαίας που προσπαθούσε να την συλλάβει (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Έξαλλοι αποχώρησαν από το δημοτικό συμβούλιο οι καταστηματάρχες της Αγγελής Γοβιού - «Θέλουν να κουκουλώσουν το θέμα με κάθε μέσο, Θα ακολουθήσουμε την νόμιμη οδό» (ΒΙΝΤΕΟ)  

Χαλκίδα: Χαμός στην Αγγελή Γοβιού! Έξαλλος ο Χρήστος Παγώνης κάλεσε την Τροχαία για να κόψει κλήσεις στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Έπεσε ξύλο στην Αγγελή Γοβιού! (ΦΩΤΟ)


Χαλκίδα: Σφοδρό τροχαίο στην Αγγελή Γοβιού - Στο νοσοκομείο 48χρονος μοτοσυκλετιστής (ΦΩΤΟ)

Γνωστός αρχιτέκτονας ξεσπά: «Είναι ανεγκέφαλοι! Θα θρηνήσουμε νεκρούς και στην Αγγελή Γοβιού! Να πάρει θέση ο Δικηγορικός Σύλλογος Χαλκίδας»

Χαλκίδα: Οι πολιτικοί μηχανικοί ζητούν εξηγήσεις από τον Παγώνη για τα έργα στην Αγγελή Γοβιού

Ραγδαίες εξελίξεις: Η οικογένεια Καντούρου καταθέτει μήνυση – αγωγή κατά του Χρήστου Παγώνη και Βασίλη Καθαροσπόρη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ποδήλατο στην Αγγελή Γοβιού! Η νεαρή ποδηλάτισσα έπεσε και «τσακίστηκε» στη διαχωριστική νησίδα που βλέπετε (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)


Παπίγγης προς Καράβα: «Είστε πράγματι του νηπιαγωγείου εφόσον προκαλείτε!»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA