Κύμη - Αλιβέρι: Συγγνώμη για το επεισόδιο ζήτησε ο πατέρας της Θαλασσινού | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κύμη - Αλιβέρι: Συγγνώμη για το επεισόδιο ζήτησε ο πατέρας της Θαλασσινού

Επεισόδιο προκλήθηκε κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου Κύμης - Αλιβερίου, την ώρα που η πλειοψηφία (σύσσωμες οι δημοτικές παρατάξεις της Αντιπολίτευσης) ζητούσαν από τον Δήμαρχο Κύμης - Αλιβερίου, να συζητηθεί το θέμα που έθεσαν σχετικά με την παραβατική δράση του έμμισθου blogger - συνεργάτη του έκθετου Θανάση Μπουραντά, Νίκου Αγγελή, με τον Δήμαρχο ωστόσο να αρνείται επίμονα, όπως και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου...

Ξαφνικά ένας παρευρισκόμενος πρόσβαλε την δημοτική σύμβουλο, Αλεξάνδρα Θαλασσινού (επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δήμος για όλους»), κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, φωνάζοντας της, «Άντε να πλύνεις κανένα πιάτο...».

Τότε ακολούθησε επεισόδιο ανάμεσα στον παρευρισκόμενο και τον πατέρα της Α. Θαλασσινού, ωστόσο στο τέλος έδωσαν τα χέρια.

Ακολούθησε και δήλωση του Γιώργου Θαλασσινού, -ο οποίος είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-, που αναφέρει τα εξής προς το EviaZoom.gr:

«Για τα γεγονότα που συνέβησαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης – Αλιβερίου, που έγινε στις 18 Νοε. 2019, και ενώ τοποθετούνταν η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, κα Αλεξάνδρα Θαλασσινού, κάποιος από τους πολίτες που παρευρίσκονταν στην συνεδρίαση, αναφέρθηκε με απαξιωτικούς και σεξιστικούς όρους προς το μέρος της.

Η αντίδρασή μου, προς τον πολίτη αυτόν, ήταν αυθόρμητη και πασιφανώς αδικαιολόγητη, αντίδραση που χαρακτηρίζει μόνο εμένα και όχι την παράταξη και τον πολιτικό φορέα στον οποίο ανήκω.

Παρ΄ ότι δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και θεωρώ ότι το ζήτημα έχει κλείσει, οφείλω μια δημόσια συγνώμη προς τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου, τους συναγωνιστές, και τους φίλους μου». 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Κύμη - Αλιβέρι: Θέμα στο δημοτικό συμβούλιο η καταχρηστική συμπεριφορά του blogger που διόρισε ο Μπουραντάς! Ανακοίνωση - κόλαφος από επικεφαλή και 10 δημοτικούς συμβούλους!

Δήμος Κύμης - Αλιβερίου: Παραίτηση Αμπελιώτη με καταγγελίες κατά συκοφάντη και υβριστή blogger που διόρισε ο Μπουραντάς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης - Αλιβερίου: Ο έμμισθος συνεργάτης του Δήμου προπηλάκισε και τραμπούκισε γυναίκα δημοσιογράφο επειδή τραβούσε βίντεο - Η στιγμή που της ρίχνει το κινητό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δήμος Κύμης - Αλιβερίου: Ο Μπουραντάς διόρισε φίλο του blogger που «εξαπολύει διαδικτυακές επιθέσεις κατά δημοτών που ασκούν κριτική στο δήμαρχο»! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA