Δολοφονία Βασίλη Χούπη: Ο ΑΝΤ1 για το αποκλειστικό ρεπορτάζ του EviaZoom με τα επεισόδια μετά την αθωωτική απόφαση - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το δελτίο ειδήσεων | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δολοφονία Βασίλη Χούπη: Ο ΑΝΤ1 για το αποκλειστικό ρεπορτάζ του EviaZoom με τα επεισόδια μετά την αθωωτική απόφαση - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το δελτίο ειδήσεων

Στα πρώτα θέματα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου μεταδόθηκε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του EviaZoom.gr με το βίντεο από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα την Τετάρτη (12-05-2021) στα Δικαστήρια Χαλκίδας και συγκεκριμένα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Εύβοιας (δείτε ΕΔΩ), κατά τη διάρκεια και μετά τη δίκη για την υπόθεση δολοφονίας του 60χρονου επιχειρηματία Βασίλη Χούπη, που έλαβε χώρα στις 24 Ιουνίου 2010 και βρέθηκε νεκρός μέσα στο τζιπ του, στη Ριτσώνα, με κατηγορούμενο τον 53χρονο κουμπάρο του Π.Κ. ο οποίος τελικά αθωώθηκε μετά από 13 δικασίμους, ενώ καταδικάστηκε για υπεξαίρεση σε βάρος του μακαρίτη, συνολικού ποσού 1 εκατομμυρίου ευρώ σε 5 χρόνια φυλάκιση, η οποία είναι και εξαγοράσιμη με 5 ευρώ την ημέρα οπού αυτό είχε και ως αποτέλεσμα ο καταδικασθέντας να αφεθεί άμεσα ελεύθερος...

Η Εισαγγελέας της Έδρας και Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Εύβοιας, Άννα Καλουτά πρότεινε την ενοχή του Π.Κ. και για την δολοφονία του Βασίλη Χούπη ωστόσο οι Δικαστές - Πρόεδρος της Έδρας Απόστολος Ντίτουρας (Πρόεδρος Εφετών Εύβοιας) και Σωκράτης Γαβαλάς τον έκριναν αθώο, πλην του Δικαστή Ηλία Κοντογιάννη ενώ αθώο τον έκριναν και όλοι οι Ένορκοι, δηλαδή με 6 αθωωτικές ψήφους και μόνο μία καταδικαστική ψήφο, ενώ επίσης για την υπεξαίρεση ο Π.Κ. κρίθηκε ένοχος με 4 καταδικαστικές ψήφους και 3 αθωωτικές!

Στιγμιότυπα από το δελτίο ειδήσεων:

Ο επίλογος ήταν επεισοδιακός. Καταρχάς στο τέλος της δίκης συγγενείς του κατηγορούμενου, που ήταν μέσα στην αίθουσα του Δικαστηρίου έβρισαν τον δικηγόρο της οικογένειας Χούπη, Γιάννη Απατσίδη που αποχωρούσε, χωρίς να παρέμβει ο Δικαστής - Πρόεδρος της Έδρας, Απόστολος Ντίτουρας (Πρόεδρος Εφετών Εύβοιας), ο οποίος βρισκόταν και εκείνος μέσα στην αίθουσα. Στη συνέχεια και ενώ ο καταδικασθέντας για υπεξαίρεση 1 εκ. ευρώ από τον δολοφονηθέντα κουμπάρο του μεταφερόταν στο περιπολικό, κλώτσησε την μία κόρη του δολοφονηθέντα που είδε μπροστά του και η ίδια άρχισε να λέει φωναχτά ότι την κλώτσησε. Ακολούθως συγγενείς του καταδικασθέντα επιτέθηκαν και στις δύο κόρες του Βασίλη Χούπη, αλλά και στη πρώην σύζυγο του, με ύβρεις και απειλές και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα με παρέμβαση του αστυνομικού που υπηρετούσε εκείνη την ώρα στα Δικαστήρια Χαλκίδας, αλλά και των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, αργότερα άρχιζε να φωνάζει από απόσταση η δικηγόρος του κατηγορούμενου, Ελένη Ταρούση προς τη μία κόρη του δολοφονηθέντα: «Κηρύχθηκε αθώος. Είτε το θέλεις, είτε όχι, 6-1, δώσαμε το αίμα μας και είναι αθώος... Δεν τον σκότωσε αυτός...» Την ίδια στιγμή οι δύο κόρες και η πρώην σύζυγος του δολοφονηθέντα, τόνιζαν ότι κινδυνεύει η ζωή τους από αυτούς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Δολοφονία Βασίλη Χούπη στη Ριτσώνα: Επεισόδια με ύβρεις, κλωτσιές και απειλές μετά την απόφαση στα Δικαστήρια Χαλκίδας! Αθώος για την ανθρωποκτονία ο κουμπάρος του επιχειρηματία που καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκιση μόνο για την υπεξαίρεση 1 εκ. ευρώ και αφέθηκε ελεύθερος με 5 ευρώ την ημέρα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) 

Στα πρώτα θέματα των κεντρικών δελτίων ειδήσεων το κορονοπάρτι στη παραλία της Χαλκίδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στο Γυμνό Ερέτριας: «Δεν θυμάμαι τίποτα...!» - Τι λέει ο τέταρτος εργάτης που σώθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) 

Ολικό Lockdown στη Χαλκίδα: Σε ισχύ τα αυστηρά μέτρα μετά τα εκατοντάδες κρούσματα - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ απο την εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινοί Τύποι»

9 χρόνια EviaZoom.gr: Δήλωση από την επικεφαλής των αρχισυντακτών του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 - «Εδώ και 9 χρόνια το EviaZoom.gr αποτελεί για εμάς στις ειδήσεις του Αντέννα έναν πολύτιμο συνεργάτη» (ΦΩΤΟ)

Στη Χαλκίδα «μεταναστεύουν» οι ξενύχτηδες της Αττικής - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA