Χαλκίδα: Απίστευτο ατύχημα στην Αγγελή Γοβιού - Νταλίκα πήγε να στρίψει και προσέκρουσε σε ζαχαροπλαστείο - «Η νησίδα ευθύνεται...» λέει ο επιχειρηματίας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Απίστευτο ατύχημα στην Αγγελή Γοβιού - Νταλίκα πήγε να στρίψει και προσέκρουσε σε ζαχαροπλαστείο - «Η νησίδα ευθύνεται...» λέει ο επιχειρηματίας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Απίστευτο ατύχημα στην Αγγελή Γοβιού - Νταλίκα πήγε να στρίψει και προσέκρουσε σε ζαχαροπλαστείο - «Η νησίδα ευθύνεται...» λέει ο επιχειρηματίας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Έγινε και αυτό στην Αγγελή Γοβιού! Το απίστευτο συμβάν έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (16-11-2016) όταν μια νταλίκα επιχείρησε να στρίψει στην παραλιακή οδό και προσέκρουσε στο ζαχαροπλαστείο του Στέλιου Γουναρόπουλου, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στην πρόσοψη της επιχείρησης - Αποκλειστικές εικόνες και βίντεο.

ΒΙΝΤΕΟ 
Από την πρόσκρουση κατέρρευσε γυψοσανίδα η οποία έπεσε στο έδαφος και έγινε κομμάτια. Από τυχή δεν υπήρξε τραυματισμός μιας και εκείνη την στιγμή δεν περνούσαν πεζοί από το σημείο. Παράλληλα στην περιοχή κατέφθασαν άμεσα αστυνομικοί, ενώ εξαιτίας του ατυχήματος διακόπηκε η κυκλοφορία και επικράτησε κομφούζιο για αρκετή ώρα.



Ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου, Στέλιος Γουναρόπουλος,  δήλωσε αποκλειστικά στο EviaZoom.gr, πως ευθύνη για το ατύχημα φέρει η νησίδα που υπάρχει στην μέση του δρόμου, καθώς ήταν η αιτία που δεν χωρούσε να περάσει το φορτηγό.

Σημειώνεται, ότι στο συγκεκριμένο σημείο έχουν σημειωθεί δεκάδες ατυχήματα, από την ημέρα που τοποθετήθηκαν οι διαχωριστικές νησίδες. (δείτε ΕΔΩ, και ΕΔΩ)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Χαλκίδα: Νέο τροχαίο στην Αγγελή Γοβιού! Αυτοκίνητο έπεσε στη διαχωριστική νησίδα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Αποκάλυψη: Στον "αέρα" τα έργα του Δήμου Χαλκιδέων - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έγιναν χωρίς απόφαση δημοτικού συμβουλίου! (ΦΩΤΟ)
 
Χαλκίδα: Μεθυσμένη οδηγός «έσπειρε» τον τρόμο στην Αγγελή Γοβιού - Χαστούκισε αστυνομικό της Τροχαίας που προσπαθούσε να την συλλάβει (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Έξαλλοι αποχώρησαν από το δημοτικό συμβούλιο οι καταστηματάρχες της Αγγελής Γοβιού - «Θέλουν να κουκουλώσουν το θέμα με κάθε μέσο, Θα ακολουθήσουμε την νόμιμη οδό» (ΒΙΝΤΕΟ) 

Χαλκίδα: Χαμός στην Αγγελή Γοβιού! Έξαλλος ο Χρήστος Παγώνης κάλεσε την Τροχαία για να κόψει κλήσεις στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Έπεσε ξύλο στην Αγγελή Γοβιού! (ΦΩΤΟ)

Χαλκίδα: Σφοδρό τροχαίο στην Αγγελή Γοβιού - Στο νοσοκομείο 48χρονος μοτοσυκλετιστής (ΦΩΤΟ)

Γνωστός αρχιτέκτονας ξεσπά: «Είναι ανεγκέφαλοι! Θα θρηνήσουμε νεκρούς και στην Αγγελή Γοβιού! Να πάρει θέση ο Δικηγορικός Σύλλογος Χαλκίδας»

Χαλκίδα: Οι πολιτικοί μηχανικοί ζητούν εξηγήσεις από τον Παγώνη για τα έργα στην Αγγελή Γοβιού

Ραγδαίες εξελίξεις: Η οικογένεια Καντούρου καταθέτει μήνυση – αγωγή κατά του Χρήστου Παγώνη και Βασίλη Καθαροσπόρη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ποδήλατο στην Αγγελή Γοβιού! Η νεαρή ποδηλάτισσα έπεσε και «τσακίστηκε» στη διαχωριστική νησίδα που βλέπετε (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Παπίγγης προς Καράβα: «Είστε πράγματι του νηπιαγωγείου εφόσον προκαλείτε!»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA