Βόρεια Εύβοια: Υπό έλεγχο το μέτωπο της πυρκαγιάς στη Λίμνη (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Βόρεια Εύβοια: Υπό έλεγχο το μέτωπο της πυρκαγιάς στη Λίμνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπό έλεγχο έχει τεθεί το μεγαλύτερο μέρος του πύρινου μετώπου στην Βόρεια Εύβοια, κατόπιν των ολονύχτιων προσπαθειών των ανδρών κατάσβεσης...

Επίσημα, από το απόγευμα της Δευτέρας η πυρκαγιά στην περιοχή Λίμνη τέθηκε υπό έλεγχο, ενώ αντιθέτως η φωτιά είχε αναζωπυρωθεί σε δύο σημεία. Στο όρος Καντήλι, η μία στη μονή Γαλατάκη και άλλη στο χωριό Τρούπη. Οι πύρινες φλόγες πέρασαν μία ανάσα από το μοναστήρι, το οποίο ωστόσο έχει εκκενωθεί από το Σάββατο.

Συνεργεία του δήμου και εθελοντές δημιούργησαν δύο αντιπυρικές ζώνες, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος να περάσει η φωτιά στο χωριό Τρούπι που βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού.

Την ίδια ώρα όλος ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας είναι σε εγρήγορση, με οχήματα της Πυροσβεστικής να πραγματοποιούν όλη τη νύχτα περιπολίες, για να αντιμετωπιστούν πιθανές μικροεστίες και αναζωπυρώσεις. 

Στόχος είναι να έχει ελεγχθεί πλήρως το μέτωπο, με τη συνδρομή και των εναέριων μέσα, ενώ υπό πλήρη έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά στην περιοχή της Λίμνης.

Ωστόσο, πηγές της πυροσβεστικής υπηρεσίας εκφράζουν φόβους για πιθανές αναζωπυρώσεις, με αποτέλεσμα το σύνολο του σώματος να βρίσκεται σε επιφυλακή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Βόρεια Εύβοια: Μάχη με τις φλόγες! Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Λίμνη - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Βόρεια Εύβοια: Καταγγέλει εμπρησμό η οικολογική οργάνωση «Κireas.org» - Συμφέροντα πίσω από την φωτιά!

Φάνης Σπανός για την φωτιά στην Βόρεια Εύβοια: «Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημο στοιχείο ότι πρόκειται για εμπρησμό» (ΒΙΝΤΕΟ)
 
Στην Λίμνη ο Νίκος Τόσκας - «Ευτυχώς προστατεύτηκε η κωμόπολη, δεν έχει ελεγχθεί απόλυτα η κατάσταση» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Λίμνη: «Άφησαν νηστικούς τους πυροσβέστες και τους έβαλαν να κοιμηθούν σε ξαπλώστρες» - Δείτε τι καταγγέλει ο Βασίλης Δεμερτζής

Λίμνη: Ο αέρας στέλνει τις φλόγες στα καμμένα – Καλύτερη η εικόνα!

 
Βόρεια Εύβοια: Αναζωπύρωση της πυρκαγιάς στη Λίμνη - Τεράστια καταστροφή - Η πύρινη λαίλαπα απειλεί το λύκειο του χωριού - Στάχτη πάνω από 20.000 στρέμματα δάσους (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βόρεια Εύβοια: Εκκενώθηκε ο οικισμός Κατούνια - Κάηκαν ξενοδοχειακή μονάδα, εξοχική κατοικία, ταβέρνα και αποθήκες (ΒΙΝΤΕΟ) 

Φωτιά στην Βόρεια Εύβοια: Οι πυκνοί καπνοί κάλυψαν και την Αθήνα! (ΦΩΤΟ)
 
Βόρεια Εύβοια: «Κόλαση» φωτιάς στη Φαράκλα! Οι φλόγες έφτασαν στη Λίμνη - Εκκενώθηκε ξενοδοχείο (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA