Παράνομη αποφυλάκιση Φλώρου στη Χαλκίδα: Καλούν 15 ως υπόπτους οι Εισαγγελείς Διαφθοράς! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παράνομη αποφυλάκιση Φλώρου στη Χαλκίδα: Καλούν 15 ως υπόπτους οι Εισαγγελείς Διαφθοράς!

Σε ανωμοτί κατάθεση καλούνται τουλάχιστον 15 άτομα για τα πλαστά έγγραφα που χρησιμοποιήθηκαν για την παράνομη αποφυλάκιση του επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρου από τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας τον περασμένο Αύγουστο...

Από την έρευνα που διενήργησαν οι Εισαγγελείς Διαφθοράς, φαίνεται να προέκυψαν ενδείξεις εμπλοκής στις «μαϊμού» πιστοποιήσεις αναπηρίας για τα συγκεκριμένα πρόσωπα. Μεταξύ των προσώπων που θα καταθέσουν με την ιδιότητα του υπόπτου είναι και ο νεαρός επιχειρηματίας.

 
Υπενθυμίζεται ότι μετά την αποφυλάκιση ακολούθησε πανελλήνιος σάλος από τα δημοσιεύματα και μετά από την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, το Συμβούλιο Εφετών Εύβοιας συνεδρίασε με διαδικασίες-εξπρές αργά το βράδυ της Παρασκευής (31-08-2018) και αποφάσισε να γίνει δεκτή η έφεση που είχε ασκηθεί κατά της απόφασης των Δικαστικών Λειτουργών της Χαλκίδας να αποφυλακίσουν τον Αριστείδη Φλώρο, ο οποίος επέστρεψε στη φυλακή.

Το πόρισμα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αόριστη και ατεκμηρίωτη η απόφαση των Δικαστικών Λειτουργών της Χαλκίδας».

Με το διατακτικό του νέου βουλεύματος ακυρώθηκε το αρχικό βούλευμα αποφυλάκισης που εκδόθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Χαλκίδας και διατάχθηκε η σύλληψή του επιχειρηματία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 





Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA