Υπόθεση Φλώρου: Πλαστή και η αξονική τομογραφία του επιχειρηματία που αποφυλακίστηκε παράνομα από τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Υπόθεση Φλώρου: Πλαστή και η αξονική τομογραφία του επιχειρηματία που αποφυλακίστηκε παράνομα από τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο νέα ντοκουμέντα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, εγείροντας ξανά τα ερωτήματα για το πόσο βαθιά φτάνουν οι ρίζες του κυκλώματος που πέτυχαν την παράνομη αποφυλάκισή του Αριστείδη Φλώρου από τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας...

Η τηλεόραση του Alpha και η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη αποκάλυψαν δύο νέα στοιχεία, αυτή τη φορά για την ιδιωτική κλινική που διενήργησε την γνήσια αξονική τομογραφία σε έναν 85χρονο ηλικιωμένο ασθενή, ο οποίος είχε το ίδιο όνομα: Αριστείδης Φλώρος.

Πρόκειται για το πλαστογραφημένο έγγραφο αξονικής τομογραφίας που προσκόμισε ο νεαρός επιχειρηματίας στην επιτροπή που κρίνει ποσοστά αναπηρίας.

Το επίμαχο έγγραφο φέρει υπογραφή ιατρού πνευμονολόγου της κλινικής “Παναγία Οδηγήτρια”.

Στη κάμερα του Alpha μίλησε ανώνυμα η γιατρός, η οποία έκανε λόγο για εξαπάτηση και πως ποτέ δεν έβαλε την υπογραφή της σε εξέταση του κρατούμενου Φλώρου. 

Παράλληλα ο ALPHA και η Ρένα Κουβελιώτη παρουσιάσαν έγγραφο του ΕΦΚΑ, με το οποίο ζητά από τη συγκεκριμένη ιδιωτική κλινική πληροφορίες για να διακριβωθεί πώς οι επιτήδειοι κατόρθωσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στα απόρρητα δεδομένα ασθενών και να πλαστογραφήσουν, τελικά, τα στοιχεία.  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Στις Φυλακές Χαλκίδας επέστρεψε ο Φλώρος - Το πόρισμα και τα νέα στοιχεία που «καίνε» τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας! (ΦΩΤΟ)

Δικαστήρια Χαλκίδας: Νέα αποκάλυψη! Με πρόταση και υπογραφή Εισαγγελέα έγινε δεκτή από τους Δικαστές η παράνομη αποφυλάκιση Φλώρου! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Κινδυνεύει η ζωή του Φλώρου στις Φυλακές Χαλκίδας; - «Πρέπει να προστατευτεί για να αποκαλύψει ποιοι τον βοήθησαν να αποφυλακιστεί», λέει γνωστός Βουλευτής! (ΒΙΝΤΕΟ)
 
Η Εισαγγελία Διαφθοράς αναλαμβάνει την έρευνα για την σκανδαλώδη αποφυλάκιση Φλώρου από τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας - Κακουργηματική δωροδοκία ανάμεσα στα αδικήματα! (ΦΩΤΟ)

Επιστρέφει στη φυλακή ο Αριστείδης Φλώρος - Ακυρώθηκε παταγωδώς μέσα στη νύχτα η σκανδαλώδης απόφαση των Δικαστικών Λειτουργών της Χαλκίδας!

Μετά τον σάλο από τις αποκαλύψεις: Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου άσκησε έφεση κατά της αποφυλάκισης Φλώρου - «Αόριστη και ατεκμηρίωτη η απόφαση των Δικαστικών Λειτουργών της Χαλκίδας»

Αποφυλάκιση Φλώρου: «Πλαστογραφήθηκε η υπογραφή μου, ουδέποτε τον συνάντησα!», λέει η γιατρός του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»!

Δικαστήρια Χαλκίδας: Με πλαστές ιατρικές γνωματεύσεις αποφυλακίστηκε ο Αριστείδης Φλώρος! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

#Δικαστήρια Χαλκίδας Gate: Οργή λαού αλλά και «γλέντι» στα social media για την σκανδαλώδη αποφυλάκιση Φλώρου! (ΦΩΤΟ)

Αποκάλυψη για την αποφυλάκιση Φλώρου: Με «μαϊμού» γνωμάτευση αφέθηκε ελεύθερος από τα Δικαστήρια Χαλκίδας - «Τα λαμόγια θα το πληρώσουν ακριβά», λέει ο Πολάκης (ΦΩΤΟ)

Δικαστήρια Χαλκίδας: Το ποτήρι ξεχείλισε...! Θύελλα αντιδράσεων για την σκανδαλώδη αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου - Ανακοινώσεις από κόμματα και δημόσια παρέμβαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης που διενεργεί επείγουσα έρευνα!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA