Παράνομη αποφυλάκιση Φλώρου: Γιατρός ομολόγησε την πλαστογράφηση αλλά αρνείται ότι δωροδοκήθηκε - Καλύπτουν ο ένας τον άλλον - Στο στόχαστρο των ερευνών και οι δικηγόροι! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παράνομη αποφυλάκιση Φλώρου: Γιατρός ομολόγησε την πλαστογράφηση αλλά αρνείται ότι δωροδοκήθηκε - Καλύπτουν ο ένας τον άλλον - Στο στόχαστρο των ερευνών και οι δικηγόροι!


Τις επόμενες κινήσεις τους προετοιμάζουν οι Εισαγγελείς Διαφθοράς και η επικεφαλής της υπηρεσίας, Ελένη Τουλουπάκη που ερευνούν την παράνομη αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου από τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας, βάζοντας στο στόχαστρό τους όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται με την αποφυλάκιση του επιχειρηματία, όπως και οι δικηγόροι, οι οποίοι υπέβαλαν το αίτημα αποφυλάκισης...

Η έρευνα για τον Αριστείδη Φλώρο προχωρά ταχύτατα μετά την κατάσχεση ολόκληρου του ιατρικού φακέλου του επιχειρηματία, αλλά και τη χθεσινή ανωμοτί κατάθεση του γιατρού, ο οποίος φέρεται να παραδέχθηκε ότι πλαστογράφησε το πιστοποιητικό που άνοιξε την πόρτα των φυλακών στον άλλοτε επικεφαλής της Energa.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός που ενεπλάκη στην έκδοση της βεβαίωσης για την υπνική άπνοια του Άρη Φλώρου φέρεται να ομολόγησε πως πλαστογράφησε το επίμαχο έγγραφο ώστε να εμφανιστεί σοβαρότερο το πρόβλημα του κρατούμενου επιχειρηματία. 

Ωστόσο, ο γιατρός φέρεται να αρνείται πως οι πράξεις του είχαν οποιοδήποτε οικονομικό κίνητρο.
 
Όπως προαναφέραμε, η έρευνα θα κατευθυνθεί ακόμη και στην αξιολόγηση των δικηγόρων που υπέβαλαν, ή ασχολήθηκαν με το αίτημα αποφυλάκισης, ώστε να αποσαφηνιστεί ο ρόλος τους στην όλη υπόθεση.

Η μέχρι στιγμής μελέτη των στοιχείων πάντως, δημιουργεί σοβαρότατες υπόνοιες για τον τρόπο που αρκετοί κρατούμενοι, συνεπικουρούμενοι από γιατρούς και δικηγόρους, πέτυχαν να αποφυλακιστούν με ανάλογες μεθοδεύσεις. Έτσι όπως φαίνεται, είναι πολύ πιθανόν η Εισαγγελία Διαφθοράς να επεκτείνει την έρευνά της και σε άλλες περιπτώσεις πλην του Αριστείδη Φλώρου, όπου κρατούμενοι εμφάνισαν εκ των υστέρων – μετά δηλαδή την καταδίκη τους σε εγκλεισμό – ποσοστά αναπηρίας άνω του 67%.

Σε κάθε περίπτωση, οι Εισαγγελείς Διαφθοράς έχουν στόχο να έχουν ολοκληρώσει εντός του μήνα την έρευνα τους για τον επιχειρηματία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
 
Στις Φυλακές Χαλκίδας επέστρεψε ο Φλώρος - Το πόρισμα και τα νέα στοιχεία που «καίνε» τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας! (ΦΩΤΟ)

Δικαστήρια Χαλκίδας: Νέα αποκάλυψη! Με πρόταση και υπογραφή Εισαγγελέα έγινε δεκτή από τους Δικαστές η παράνομη αποφυλάκιση Φλώρου! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Κινδυνεύει η ζωή του Φλώρου στις Φυλακές Χαλκίδας; - «Πρέπει να προστατευτεί για να αποκαλύψει ποιοι τον βοήθησαν να αποφυλακιστεί», λέει γνωστός Βουλευτής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Εισαγγελία Διαφθοράς αναλαμβάνει την έρευνα για την σκανδαλώδη αποφυλάκιση Φλώρου από τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας - Κακουργηματική δωροδοκία ανάμεσα στα αδικήματα! (ΦΩΤΟ)

Επιστρέφει στη φυλακή ο Αριστείδης Φλώρος - Ακυρώθηκε παταγωδώς μέσα στη νύχτα η σκανδαλώδης απόφαση των Δικαστικών Λειτουργών της Χαλκίδας!

Μετά τον σάλο από τις αποκαλύψεις: Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου άσκησε έφεση κατά της αποφυλάκισης Φλώρου - «Αόριστη και ατεκμηρίωτη η απόφαση των Δικαστικών Λειτουργών της Χαλκίδας»

Αποφυλάκιση Φλώρου: «Πλαστογραφήθηκε η υπογραφή μου, ουδέποτε τον συνάντησα!», λέει η γιατρός του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»!

Δικαστήρια Χαλκίδας: Με πλαστές ιατρικές γνωματεύσεις αποφυλακίστηκε ο Αριστείδης Φλώρος! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

#Δικαστήρια Χαλκίδας Gate: Οργή λαού αλλά και «γλέντι» στα social media για την σκανδαλώδη αποφυλάκιση Φλώρου! (ΦΩΤΟ)

Αποκάλυψη για την αποφυλάκιση Φλώρου: Με «μαϊμού» γνωμάτευση αφέθηκε ελεύθερος από τα Δικαστήρια Χαλκίδας - «Τα λαμόγια θα το πληρώσουν ακριβά», λέει ο Πολάκης (ΦΩΤΟ)

Δικαστήρια Χαλκίδας: Το ποτήρι ξεχείλισε...! Θύελλα αντιδράσεων για την σκανδαλώδη αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου - Ανακοινώσεις από κόμματα και δημόσια παρέμβαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης που διενεργεί επείγουσα έρευνα!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA