Δικαστήρια Χαλκίδας: Νέες αποκαλύψεις - «φωτιά»! Αποφυλάκισαν παράνομα τον Φλώρο χωρίς μάλιστα να ελέγξουν τον πλήρη φάκελο - Πρώην Εισαγγελέας η δικηγόρος του επιχειρηματία! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δικαστήρια Χαλκίδας: Νέες αποκαλύψεις - «φωτιά»! Αποφυλάκισαν παράνομα τον Φλώρο χωρίς μάλιστα να ελέγξουν τον πλήρη φάκελο - Πρώην Εισαγγελέας η δικηγόρος του επιχειρηματία!

Συνεχίζει να «βρωμάει» περισσότερο η παράνομη αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου από τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας, την ώρα που οι έρευνες της Εισαγγελίας Διαφθοράς βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη...

Όπως αποκάλυψε ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής» το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Χαλκίδας,-που απαρτίζεται από Δικαστές και έναν Εισαγγελέα-, όχι μόνο αποφυλάκισε παράνομα τον Αριστείδη Φλώρο, αλλά δεν έλεγξε τον πλήρη φάκελο απελευθερώνοντας τον επιχειρηματία μόνο με τη βεβαίωση του ΚΕΠΑ.

Από την πλευρά του, ο Αριστείδης Φλώρος υποστηρίζει ότι εξετάστηκε κανονικά.

Στις 25 Ιουλίου, ο Αριστείδης Φλώρος είχε εκτίσει το ένα πέμπτο της ποινής των 21 ετών που του είχε επιβάλει το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων και είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες για αίτηση αποφυλάκισής του, αφού ήδη από τον Ιούνιο είχε στα χέρια του βεβαίωση του ΚΕΠΑ που βεβαίωνε αναπηρία σε ποσοστό 70%. 


Τελικά η αίτησή του συζητήθηκε στις 20 Αυγούστου στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, που είδε μόνο τη βεβαίωση του ΚΕΠΑ και όχι τον πλήρη φάκελο.

Παράλληλα όπως έχει αποκαλύψει εδώ και μέρες το EviaZoom.gr, στις 31 Ιουλίου 2018 η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκίδας πρότεινε ανεπιφύλακτα στους Δικαστές την αποφυλάκιση του επιχειρηματία βάζοντας φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της σε μία αποφυλάκιση που έγινε με πλαστά έγγραφα και ακυρώθηκε στη συνέχεια μετά από την παρέμβαση του Αρείου Πάγου που άσκησε έφεση κατά της απόφασης η οποία προκάλεσε πανελλήνιο σάλο και θύελλα αντιδράσεων. (δείτε ΕΔΩ την αποκάλυψη).

Πρώην Εισαγγελέας η δικηγόρος του επιχειρηματία

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, δικηγόρος του Αριστείδη Φλώρου είναι η Έφη Σάλμα η οποία είναι πρώην Εισαγγελέας Πρωτοδικών Σύρου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η ίδια συμβούλεψε τον 39χρονο κρατούμενο σε διαδικαστικά ζητήματα, ωστόσο, όπως λέει, την αίτηση αποφυλάκισης την κατέθεσε μόνος του χωρίς νομική βοήθεια.

«Εγώ προσωπικά τον συμβούλεψα για τη διατύπωση της αίτησης. Στην αποφυλάκιση γίνεται μια αίτηση που λέει “έχω εκτίσει το 1/5 της ποινής μου και προσκομίζω χαρτί ΚΕΠΑ 70%”, τίποτε άλλο. Τη συμπληρώνει ο ίδιος, την υπογράφει ο ίδιος και την πηγαίνει στο διευθυντή της φυλακής μαζί με το χαρτί ΚΕΠΑ, που είναι και το μοναδικό συνημμένο έγγραφο. Ο διευθυντής, όταν τον ρωτήσαμε πότε θα πάει η αίτηση στην Εισαγγελία, είπε “θα το στείλω αύριο, γιατί πριν θα κάνω έναν τυπικό έλεγχο γνησιότητας”. Παίρνει δηλαδή τηλέφωνο στο ΚΕΠΑ και ρωτάει αν υπάρχει αυτό το έγγραφο για το συγκεκριμένο κρατούμενο», ανέφερε μεταξύ άλλων η Έφη Σαλμά.



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
 
Στις Φυλακές Χαλκίδας επέστρεψε ο Φλώρος - Το πόρισμα και τα νέα στοιχεία που «καίνε» τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας! (ΦΩΤΟ)

Δικαστήρια Χαλκίδας: Νέα αποκάλυψη! Με πρόταση και υπογραφή Εισαγγελέα έγινε δεκτή από τους Δικαστές η παράνομη αποφυλάκιση Φλώρου! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Κινδυνεύει η ζωή του Φλώρου στις Φυλακές Χαλκίδας; - «Πρέπει να προστατευτεί για να αποκαλύψει ποιοι τον βοήθησαν να αποφυλακιστεί», λέει γνωστός Βουλευτής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Εισαγγελία Διαφθοράς αναλαμβάνει την έρευνα για την σκανδαλώδη αποφυλάκιση Φλώρου από τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας - Κακουργηματική δωροδοκία ανάμεσα στα αδικήματα! (ΦΩΤΟ)

Επιστρέφει στη φυλακή ο Αριστείδης Φλώρος - Ακυρώθηκε παταγωδώς μέσα στη νύχτα η σκανδαλώδης απόφαση των Δικαστικών Λειτουργών της Χαλκίδας!

Μετά τον σάλο από τις αποκαλύψεις: Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου άσκησε έφεση κατά της αποφυλάκισης Φλώρου - «Αόριστη και ατεκμηρίωτη η απόφαση των Δικαστικών Λειτουργών της Χαλκίδας»

Αποφυλάκιση Φλώρου: «Πλαστογραφήθηκε η υπογραφή μου, ουδέποτε τον συνάντησα!», λέει η γιατρός του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»!

Δικαστήρια Χαλκίδας: Με πλαστές ιατρικές γνωματεύσεις αποφυλακίστηκε ο Αριστείδης Φλώρος! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

#Δικαστήρια Χαλκίδας Gate: Οργή λαού αλλά και «γλέντι» στα social media για την σκανδαλώδη αποφυλάκιση Φλώρου! (ΦΩΤΟ)

Αποκάλυψη για την αποφυλάκιση Φλώρου: Με «μαϊμού» γνωμάτευση αφέθηκε ελεύθερος από τα Δικαστήρια Χαλκίδας - «Τα λαμόγια θα το πληρώσουν ακριβά», λέει ο Πολάκης (ΦΩΤΟ)

Δικαστήρια Χαλκίδας: Το ποτήρι ξεχείλισε...! Θύελλα αντιδράσεων για την σκανδαλώδη αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου - Ανακοινώσεις από κόμματα και δημόσια παρέμβαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης που διενεργεί επείγουσα έρευνα!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA