Εισαγγελία Διαφθοράς: Εμπλέκονται και δικηγόροι στην παράνομη αποφυλάκιση του Φλώρου από τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εισαγγελία Διαφθοράς: Εμπλέκονται και δικηγόροι στην παράνομη αποφυλάκιση του Φλώρου από τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας!

Ακόμη και την εμπλοκή δικηγόρων φέρεται να περιλαμβάνει η υπόθεση της αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου με πλαστά έγγραφα από τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας...

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας που διεξάγει η Εισαγγελία Διαφθοράς, η οποία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Ήδη το κατώφλι της Εισαγγελία Διαφθοράς έχουν περάσει γιατροί οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση των πλαστών γνωματεύσεων που φέρονται να περιέχονταν στο φάκελο του Αριστείδη Φλώρου.
 
Σημειώνεται ότι η ΕΔΕ που έχει συντάξει ο διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», Νίκος Γεωργακούλιας, επέρριπτε ευθύνες σε δύο γιατρούς του Ευαγγελισμού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με την ΕΔΕ, η αποφυλάκιση βασίστηκε σε πλαστά πιστοποιητικά, καθώς η υποτιθέμενη μελέτη ύπνου του κ. Φλώρου στην πραγματικότητα ανήκε σε άλλον ασθενή, ο οποίος όντως παρουσίαζε αυξημένο αριθμό απνοιών.

Παραποιημένη ήταν επίσης η σπιρομέτρηση που είχε προσκομίσει ο Αριστείδης Φλώρος, ενώ από όσα αναφέρονται στην ΕΔΕ προκύπτει ότι πλαστογραφήθηκαν και υπογραφές γιατρών του Ευαγγελισμού.

Ερωτήματα όμως γεννώνται και για τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε ο ελεγκτικός μηχανισμός του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), καθώς στην περίπτωση του Αριστείδη Φλώρου έγινε δεκτό πιστοποιητικό ιατρού του Ευαγγελισμού σχετικά με υποτιθέμενες κρίσεις επιληψίας του κ. Φλώρου. 

Με τη μόνη διαφορά ότι ο γιατρός του Ευαγγελισμού χορήγησε το πιστοποιητικό βασιζόμενος σε εξέταση ιδιώτη γιατρού, δίχως να πραγματοποιήσει ο ίδιος τις απαραίτητες εξετάσεις.

Πληροφορίες: DocumentoNews.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
 
Στις Φυλακές Χαλκίδας επέστρεψε ο Φλώρος - Το πόρισμα και τα νέα στοιχεία που «καίνε» τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας! (ΦΩΤΟ)

Δικαστήρια Χαλκίδας: Νέα αποκάλυψη! Με πρόταση και υπογραφή Εισαγγελέα έγινε δεκτή από τους Δικαστές η παράνομη αποφυλάκιση Φλώρου! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Κινδυνεύει η ζωή του Φλώρου στις Φυλακές Χαλκίδας; - «Πρέπει να προστατευτεί για να αποκαλύψει ποιοι τον βοήθησαν να αποφυλακιστεί», λέει γνωστός Βουλευτής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Εισαγγελία Διαφθοράς αναλαμβάνει την έρευνα για την σκανδαλώδη αποφυλάκιση Φλώρου από τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας - Κακουργηματική δωροδοκία ανάμεσα στα αδικήματα! (ΦΩΤΟ)

Επιστρέφει στη φυλακή ο Αριστείδης Φλώρος - Ακυρώθηκε παταγωδώς μέσα στη νύχτα η σκανδαλώδης απόφαση των Δικαστικών Λειτουργών της Χαλκίδας!

Μετά τον σάλο από τις αποκαλύψεις: Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου άσκησε έφεση κατά της αποφυλάκισης Φλώρου - «Αόριστη και ατεκμηρίωτη η απόφαση των Δικαστικών Λειτουργών της Χαλκίδας»

Αποφυλάκιση Φλώρου: «Πλαστογραφήθηκε η υπογραφή μου, ουδέποτε τον συνάντησα!», λέει η γιατρός του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»!

Δικαστήρια Χαλκίδας: Με πλαστές ιατρικές γνωματεύσεις αποφυλακίστηκε ο Αριστείδης Φλώρος! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

#Δικαστήρια Χαλκίδας Gate: Οργή λαού αλλά και «γλέντι» στα social media για την σκανδαλώδη αποφυλάκιση Φλώρου! (ΦΩΤΟ)

Αποκάλυψη για την αποφυλάκιση Φλώρου: Με «μαϊμού» γνωμάτευση αφέθηκε ελεύθερος από τα Δικαστήρια Χαλκίδας - «Τα λαμόγια θα το πληρώσουν ακριβά», λέει ο Πολάκης (ΦΩΤΟ)

Δικαστήρια Χαλκίδας: Το ποτήρι ξεχείλισε...! Θύελλα αντιδράσεων για την σκανδαλώδη αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου - Ανακοινώσεις από κόμματα και δημόσια παρέμβαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης που διενεργεί επείγουσα έρευνα!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA